Home

Winterfair op zaterdag 7 december

Winterfair op zaterdag 7 december Biddinghuizen - 18 september 2019.  Op zaterdag 7 december organiseert stichting de IJsvogel de jaarlijkse Winterfair in het centrum van Biddinghuizen. Kraampjes, gezelligheid, muziek en een kofferbakmarkt zijn inmiddels een vast gegeven.

De organisatie vindt dat straatartiesten eigenlijk niet mogen ontbreken. Ben je, of ken je een straatartiest, en dat kan een jongleur, een levend standbeeld of dergelijke zijn, geef je dan op via kerstmarkt@ijsvogel.net, dan zorgt de organisatie voor een plaats.

Kerstbomen gezocht
Stichting de IJsvogel is nog op zoek naar kerstbomen om in het centrum te plaatsen. "Om ons centrum echt helemaal gezellige en winters te maken zijn we nog op zoek naar kerstbomen. Echte bomen, of kunstbomen het maakt ons niet uit en we komen ze heel graag bij u ophalen!" aldus de Stichting.

Voor de winterfair zijn nog enkele kramen te huur en ook op de kofferbakmarkt zijn nog plaatsen beschikbaar. Meer informatie via: kerstmarkt@ijsvogel.net.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat