Home

Routes avondvierdaagse bekend

Routes avondvierdaagse bekend Biddinghuizen - 1 mei 2017.  De avond4daagse vindt dit jaar plaats in de week van 15 tot en met 19 mei. Deze week worden de routes voor de vierdaagse bekendgemaakt, zodat u alvast kunt bekijken waar gewandeld wordt.


Update (3 mei): de routes zijn bekend:
- Routes 5km
- Routes 10km

Let op: er wordt in verband met een schoolvoetbaltoernooi niet gelopen op woensdagavond. Er wordt dus op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een afstand afgelegd. In de routebeschrijvingen staat de maandag ná de dinsdag vermeld.


Inschrijven is vanavond nog mogelijk van 19.00 tot 19.30 uur in het Koetshuis. De kosten bedragen €3,- per deelnemer.

Afsluiting tijdens de avond4daagse
Tijdens de avond4daagse zal een stuk van de Verlengde Baan afgesloten worden voor al het doorgaande verkeer. Wie met de auto komt, kan parkeren bij het Educatief Centrum. Komt u met de fiets dan is er aan de Verlengde Baan een fietsenstalling gemaakt waar u de fiets kan parkeren. Wie met de auto komt om kinderen te brengen, kan deze ook bij het Educatief Centrum afzetten, zodat het verkeer zo weinig mogelijk wordt gehinderd.

Intocht vrijdagavond
Nieuw dit jaar is dweilorkest Schateiland uit Lelystad. Zij zorgen voor de muzikale begeleiding tijdens het slotstuk van de vijftigste avond4daagse. De intocht van de vierdaagse verloopt anders als de andere wandelavonden. Op vrijdag lopen alle deelnemers van de 5 km gezamenlijk. Ook de deelnemers van de 10 km lopen de volledige route gezamenlijk.

Dweilorkest Schateiland

Als beide afstanden hun route gelopen hebben, wordt er verzameld bij het Noaberpark. Hier worden alle deelnemers samengevoegd, om gezamenlijk de intocht te lopen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat