Home

Brief van Sinterklaas: aankomst in Biddinghuizen

Brief van Sinterklaas: aankomst in Biddinghuizen Biddinghuizen - 13 november 2017.  De redactie van BHZNet.nl heeft opnieuw een brief van Sinterklaas ontvangen bestemd voor alle kinderen van Biddinghuizen. Sinterklaas komt op 18 november aan in Biddinghuizen. Om 15.00 uur zetten ze voet aan wal.

Tijdens de Sinterklaasintocht zal er verkeershinder plaatsvinden op de Havenweg/Havenkant. De Havenweg en Havenkant zullen vanaf 14:30 uur afgesloten worden voor doorgaand verkeer. Bewoners kunnen wel hun woning bereiken, echter is er kans op tijdelijke obstakels op de weg.

De inhoud van de brief luidt verder:

Op zaterdag 18 november 2017 komen Sinterklaas en de Pieten weer aan in Biddinghuizen. Om 15.00 uur zetten ze voet aan wal. We hopen dat er ook dit jaar veel kinderen op de Kaai zijn om Sinterklaas en de Pieten te verwelkomen. 1 van de Pieten heeft ons verteld dat de kinderen heel goed moeten blijven opletten als de boot aankomt. Dat klinkt best spannend.

Maris Sonores en Ina zullen Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het spelen en zingen van sinterklaasliedjes. Ook Dorpsbelangen Biddinghuizen komt de Sint welkom heten. En als we goed ingelicht zijn, komt ook Rita de schoonmaakster van Biddinghuizen nog even langs.

Daarna vertrekt Sint op zijn paard via onderstaande route naar het Plein:
Havenweg, de Baan, het Erf, de Ponder, de Deel, Dreef, Plein. Iedereen wordt gevraagd om niet regelrecht naar het Plein te gaan, maar mee te lopen met de optocht.

Aangekomen op het Plein zullen we samen met de Pieten spelletjes gaan doen, want Sinterklaas heeft gezegd dat hij veel van Nederlandse spelletjes houdt. Iedereen mag meedoen, kinderen, papa's en mama's, oma's en opa's. Ook kunnen jullie met de Pieten gaan dansen, want we gaan er samen weer een gezellig feest van maken. Medewerkers van het Koetshuis gaan ervoor zorgen dat op het Plein koffie, thee, ranja en chocolademelk geschonken wordt namens Dorpsbelangen Biddinghuizen en ook kan er een broodje knakworst gekocht worden.

Als het slecht weer is, gaan we naar het Koetshuis. Het feest gaat dus altijd door.

Wij hebben er zin in, jullie ook? Tot zaterdag allemaal.

Het Sintteam van stichting de IJsvogel


Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat