Home

In 2023: Biddinghuizen 60 jaar

In 2023: Biddinghuizen 60 jaar Biddinghuizen - 3 november 2020.  Het lijkt nog ver weg: 2023, maar Dorpsbelangen is al begonnen met de voorbereiding om het 60-jarig bestaan van Biddinghuizen te vieren. Het bestuur heeft een werkgroep gevormd en inmiddels hebben zij de eerste vergadering gehad.

Tijdens die vergadering zijn al veel ideeën voor activiteiten in het jubileumjaar genoemd. Maar het moet natuurlijk vooral een feest worden voor alle inwoners.

Daarom doet de Werkgroep 60-jaar Biddinghuizen een beroep op alle inwoners: heeft u een idee voor een activiteit in het jubileumjaar laat dit dan weten.

Uiteraard kunnen niet alle ideeën daadwerkelijk worden uitgevoerd, maar er zal serieus worden gekeken naar uw suggesties.

U kunt uw suggesties mailen naar voorzitter@dorpsbelangen.net.

De Commissie 60 jaar Biddinghuizen bestaat uit: Dyane van Bavel (namens bestuur Dorpsbelangen), Sanne Sarphatie, Sirin Genc, Karolina Prochota, Charlotte Kooi, Annemiek Stuifzand, Gert Jan van Tilburg, Teun van Beek (namens Stichting de IJsvogel), Wim Kapteijn en Joop de Jager (voorzitter).

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat