Home

Verkeersmaatregelen tijdens winterfair/kerstmarkt

Verkeersmaatregelen tijdens winterfair/kerstmarkt Biddinghuizen - 14 december 2023.  In verband met de jaarlijkse winterfair/kerstmarkt en de lichtjestour, die op zaterdag 16 december in het centrum van Biddinghuizen plaatsvindt, worden er verkeersmaatregelen getroffen. Een deel van het centrum wordt afgesloten voor het verkeer.

De afsluitingen zijn van kracht op zaterdag 16 december tussen 15:00 en 23:00 uur. Gedurende deze periode is doorrijden door het centrum niet mogelijk en wordt het verkeer omgeleid.

De parkeervakken worden reeds op vrijdagavond 15 december afgesloten. Parkeren in het centrum na 21:00 uur is niet toegestaan, en bezoekers worden verzocht hun voertuigen te parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen buiten de afgesloten zones.

De organisatie is zich bewust van de overlast die de afsluitingen kunnen veroorzaken en streeft ernaar de hinder tot een minimum te beperken. Voor vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met de organisatie.

Voor meer informatie over de lichtjestour en de winterfair kan men terecht op de Facebookpagina van Stichting de IJsvogel.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat