Home

Organisatie Avond4Daagse tevreden

Organisatie Avond4Daagse tevreden Biddinghuizen - 15 juni 2023.  De organisatie van de Avond4Daagse 2023 in Biddinghuizen kijkt terug op een succesvol evenement, waarbij het aantal inschrijvingen de voorgaande jaren overtrof.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, werd de inschrijvingsprocedure dit jaar gewijzigd. Deelnemers moesten zichzelf aanmelden, in plaats van dat dit via scholen gebeurde. Ondanks de wijziging in de inschrijvingsprocedure, was er een toename van deelnemers. "Leuk om te zien dat er toch deelnemers waren die in groepjes liepen waar ouders het voortouw hebben genomen. Zo konden de jonge wandelaars toch gezellig met hun klasgenootjes het grote wandelavontuur aangaan" aldus de organisatie.

Dit jaar werden verschillende lokale verenigingen betrokken bij de organisatie. Een mooi voorbeeld was de vrijwillige brandweer van Biddinghuizen, die via social media veel aandacht genereerde voor het evenement.

Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, zijn de organisatoren over het algemeen tevreden met de uitkomst van het evenement dit jaar.

Redactie BHZNet.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat