Home

Kampioenschap eierengooien op Koningsdag

Kampioenschap eierengooien op Koningsdag Biddinghuizen - 26 april 2016.  Het programma op Koningsdag zal door de weersverwachting een iets andere vorm krijgen. Dat meldt Stichting De IJsvogel in een persbericht.

Er was een parcours en programma met spellen opgezet, waarvoor teams zich konden aanmelden. De vorm hiervan is nu wat aangepast, zodat ook individueel meegedaan kan worden aan spellen. Aanmelden hiervoor kan via info@ijsvogel.net of woensdagmorgen op het evenemententerrein.

Eiergooien
Een vast onderdeel op Koningsdag is het eierengooien. De bedoeling hierbij is dat een tweetal een ei over een zo groot mogelijke afstand heel houdt. De ene persoon gooit hierbij en de andere vangt. De activiteit zorgt jaarlijks voor veel hilariteit, omdat niet ieder ei heel de overkant haalt. Ook hiervoor kan al aangemeld worden via info@ijsvogel.net of woensdagmorgen op het evenemententerrein.

Lijkt het u leuk om deze dag of bij een ander evenement te helpen neemt u dan ook gerust contact op via info@ijsvogel.net. "Wij hopen dat u met zijn allen naar de tent komt om met ons Koningsdag 2016 te vieren en te genieten van alles wat op deze dag allemaal staat te gebeuren", besluit de stichting.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat