Home

Kerstmarkt en kerstkofferbakmarkt in centrum

Kerstmarkt en kerstkofferbakmarkt in centrum Biddinghuizen - 11 december 2017.  Aanstaande vrijdag staan het winkelcentrum en kerkcentrum bol van de kerstactiviteiten. Centraal bij de activiteiten staan de kerstmarkt van Stichting de IJsvogel en de kerstmarkt van Passage. Ook is er voor het eerst een kerst-kofferbakmarkt.

De kerstmarkt is van 16.00-21.00 uur in het winkelcentrum en kerk- en zalencentrum De Voorhof. De kerstbomen die afgelopen zaterdag op de pleinen zijn geplaatst, zullen volop branden. De kerstman met arrenslee en vier rendieren in de sneeuw zijn dit jaar ook van de partij. Verschillende vuurkorven dragen bij aan de sfeer. Onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk kunt u luisteren naar verschillende optredens.

Naast de kramen kunt u ook snuffelen in de kofferbakken van de auto's op het plein bij de kerk. Deze auto's vormen het decor van de eerste editie van de kerstkofferbakmarkt, een concept dat al een aantal keren succesvol was tijdens de zomermaanden. Particulieren verkopen hierbij spullen vanuit de kofferbak van hun auto.

Verloting gratis kerstboom
Stichting De IJsvogel verloot een opgetuigde kerstboom. Vul uw naam en degene die u een kerstboom toedraagt in op de kerstmarkt. Aan het eind van de markten wordt de winnaar bekendgemaakt en de kerstboom bij thuis afgeleverd.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat