Home

Spelletjesavond tijdens Opdreef feestweek

Spelletjesavond tijdens Opdreef feestweek Biddinghuizen - 4 mei 2024.  Op donderdag 4 juli vindt een spelletjesavond plaats van 19.00 tot 23.00 uur in het kader van de Opdreef feestweek. Deze avond omvat diverse activiteiten waaronder een sjoeltoernooi en een klaverjastoernooi.

"De aanmeldingen lopen al een aantal weken en wij hoorden dat het niet helemaal duidelijk was hoe men zich hiervoor aan kan melden", schrijft de organisatie Stichting De IJsvogel. Voor het sjoel- en klaverjastoernooi is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via opdreef-festival@ijsvogel.net en dit is mogelijk tot 20 juni. Bevestiging van de aanmelding volgt per e-mail.

Daarnaast zijn er verschillende andere spellen beschikbaar, zoals bordspellen en een levend dambord. Voor deze activiteiten is geen voorafgaande aanmelding vereist; geïnteresseerden kunnen direct naar de feesttent op het Maaiveld komen.

Deelname aan de spelletjesavond is kosteloos.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat