Home

Ook coverband Driven naar OpDreef muziekfestival

Ook coverband Driven naar OpDreef muziekfestival Biddinghuizen - 4 april 2017.  Vorige week maakte Stichting De IJsvogel bekend dat de nieuw geformeerde coverband No-Stress uit Dronten op zou treden tijdens de feestavond van de OpDreef feestweek. Nu maakt de stichting bekend een tweede coverband toe te hebben gevoegd aan de line-up: ook Driven komt naar Biddinghuizen.

"Driven is een frisse, professionele coverband die in combinatie met een vleugje humor en een toefje chaos iedereen los laat gaan", vertelt een van de vrijwilligers. Driven bestaat net als No-Stress uit vijf personen: Stef Mourits -zang/ toetsen/ gitaar, Kim Sandee- zang, Sjors Brekelmans- zang/ gitaar, Maarten de Rooij zang/ basgitaar en Richard Janssen- drums. Krijg een indruk van de band via https://youtu.be/fW5lN3TT1qA.

"Wij verwachten met deze twee coverbands een hele mooie line-up voor de feestavond op 20 mei te hebben", schrijft De IJsvogel, "waarbij we hopen dat iedereen die komt deze avond met een voldaan gevoel weer huiswaarts gaat".

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat