Home

Winterfair, Lichtjestour en verkeersmaatregelen op 10 december

Winterfair, Lichtjestour en verkeersmaatregelen op 10 december Biddinghuizen - 24 november 2022.  Op zaterdag 10 december tussen 13 uur en 20 uur vindt dit jaar weer de Winterfair plaats. Op het programma staat een braderie, een winterfair en een kofferbakmarkt. Ook wordt op die dag de lichtjestour in Biddinghuizen gereden.

De trekkers worden tussen 18:00 en 18:45 uur opgesteld en vertrekken vanaf 19 uur. De organisatie zorgt voor een aantal verkeersmaatregelen. Enkele wegen en kruisingen worden afgesloten door middel van hekken en verkeersborden, ook zullen er verkeersregelaars bij aanwezig zijn om dit alles veilig te begeleiden. De afsluiting duurt op zaterdag 10 december van 15:00 – 23:00 uur. De lijnbus zal tijdens de afsluiting om het dorp heen rijden.

Tijdens deze afsluiting is er geen verkeer mogelijk, ook hulpdiensten zullen indien noodzakelijk omrijden.

De parkeervakken worden op vrijdagavond 9 december afgesloten, het verzoek is daarom ook om uw voertuig hier niet te parkeren vanaf 21:00 uur. U kunt uw voertuig parkeren op de parkeerplaats van het educatief centrum, de parkeerplaats achter de Akkerhof of één van de overige parkeerplaatsen buiten de afsluiting.

In het onderstaande kaartje ziet u welke wegen, kruisingen en parkeerstroken afgesloten worden."Wij zijn ons ervan bewust dat u hinder ondervindt van de afsluitingen, we zullen er daarom al het mogelijke aan doen om de hinder voor u te minimaliseren" aldus de organisatie.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat