Home

Succesvol Paasevenment

Succesvol Paasevenment Biddinghuizen - 3 april 2024.  De Paashaas en de vrijwilligers van de IJsvogel kijken tevreden terug op een geslaagd Paasevenement in Biddinghuizen. Na het succes van vorig jaar, werd ook dit jaar een uitgebreid programma voor de kinderen georganiseerd.

De activiteiten omvatten onder andere een work-out om de spieren op te warmen, een paasgolf, een springkussen en een grabbelton. Bovendien werden de felbegeerde gouden eieren wederom gevonden.

Het mooie weer droeg bij aan het succes van het evenement. Ook was er een speciale prijs voor het kind met de mooiste tekening en voor degene die het leukst verkleed was. Door de opkomst en de enthousiaste deelname werd het evenement beschouwd als "ouderwets" leuk.

De organisatie wil graag alle vrijwilligers en sponsoren bedanken: "Vanzelfsprekend willen we ook onze vrijwilligers en de sponsoren weer heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Zonder hen kunnen we prachtige plannen maken, maar zal de uitvoering nooit lukken. Nogmaals heel hartelijk dank!!"

Redactie BHZNet.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat