Home

Koningsdag 2024: Doe mee aan de ‘Wijk-King’ verkiezing

Koningsdag 2024: Doe mee aan de ‘Wijk-King’ verkiezing Biddinghuizen - 10 april 2024.  STADronten en de gemeente Dronten nodigen inwoners uit om hun straat feestelijk te versieren in het thema 'Kleurfestijn' voor Koningsdag 2024. Deelnemers maken kans op de titel 'Wijk-King' van het jaar en kunnen voor het versieren van hun straat een budget van €100 aanvragen.

Bewoners kunnen zich inschrijven via de aangegeven website en moeten zorgen voor duurzame en herbruikbare versieringen die het thema 'Kleurfestijn' benadrukken. Een kort verslag en foto's van de activiteiten zijn vereist voor deelname.

Jureringscriteria
De jury, bestaande uit commissieleden en vertegenwoordigers van partners van STADronten, zal letten op het ontwerp, de gebruikte materialen, algemene indruk, saamhorigheid, en eventueel het gebruik van verlichting. De focus ligt op creativiteit, herbruikbaarheid, en de gezelligheid en saamhorigheid in de straat.

Aanmelden
Aanmelden kan via: samenactief.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat