Home

Vijftigste avondvierdaagse in Biddinghuizen

Vijftigste avondvierdaagse in Biddinghuizen Biddinghuizen - 20 april 2017.  Dit jaar viert de avondvierdaagse in Biddinghuizen, die gehouden wordt van 15 tot en met 19 mei, een bijzondere editie. Het is de vijftigste keer dan de vierdaagse gehouden wordt. De inschrijving start binnenkort.

Deze wandel4daagse is niet alleen voor schoolkinderen, maar ook volwassenen en verenigingen kunnen zich hiervoor opgeven. "Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons mooie Biddinghuizen en het wandelpad in en rond ons dorpsbos", schrijft Stichting De IJsvogel in een persbericht.

Iedere avond wacht de lopers een traktatie. Op de laatste avond wordt er een herinnering in de vorm van een nieuwe medaille uitgereikt.

Inschrijven
Op maandag 24 april en maandag 1 mei is er in Het Koetshuis gelegenheid om in te schrijven, van 19.00 tot 19.30 uur. De kosten bedragen €3,- per deelnemer, iets hoger dan anders. "Door de nieuwe wandelbond zijn er nieuwe medailles en is de inschrijfprijs wat hoger".

Kinderen die vergeten zijn zich via hun school op te geven kunnen zich ook op 24 april en 1 mei alsnog inschrijven. De IJsvogel zorgt er dan voor dat ze met hun klas mee kunnen lopen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek via avond4daagse@ijsvogel.net of 0622227980.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat