Home

Paaseieren zoeken weer een succes

Paaseieren zoeken weer een succes Biddinghuizen - 21 april 2017.  Na een jaar afwezigheid door de harde wind, ging dit jaar het paaseieren op Tweede Paasdag zoeken wel door. Maandag 17 april hebben kinderen uit Biddinghuizen geholpen met het eierenzoeken in het Noaberpark. "Het was gezellig druk en ook het weer zat gelukkig mee", vertelt een vrijwilliger van De IJsvogel.

Om ongeveer 11:00 uur kwam de paashaas aan en werd het startsein gegeven voor het zoeken. Voor alle gekleurde eieren die kinderen vonden en inleverden, kregen ze iets lekkers.

Velden
Er waren dit jaar drie vakken gemaakt: één veld voor kinderen tot en met 4 jaar, één veld voor kinderen van 5 tot en met 9 jaar en een veld voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

Op elk veld lagen twee gouden eieren verstopt. Met een gouden ei konden de kinderen een prijsje ophalen. Het duurde wel even voordat alle gouden eieren waren gevonden, maar uiteindelijk werden ze alle zes teruggevonden.

De organisatie kijkt vol tevredenheid terug op deze dag. Heeft u na dit evenement ideeën, tips, opmerkingen of lijkt het u ook leuk om te helpen dan kunt u zich wenden tot info@ijsvogel.net of u spreekt iemand van het bestuur aan.

Fotoboeken
Foto's van het evenement zijn te vinden via onderstaande links:
Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto's

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat