Home

Misschien in 2016 weer kermis in Biddinghuizen

Misschien in 2016 weer kermis in Biddinghuizen Biddinghuizen - 28 oktober 2015.  Er bestaat een kans dat er volgend jaar weer een kermis komt in Biddinghuizen. Dat maakte dorpsvoorzitter Willem Feiken dinsdagavond bekend tijdens de ledenvergadering van Dorpsbelangen in Het Koetshuis.

Dit jaar was er geen kermis op het evenemententerrein aan de Dreef. Ook in de afgelopen jaren was het aantal kermissen steeds beperkter. "De belangrijkste reden hiervoor, is dat kermisexploitanten niet meer willen komen omdat er onvoldoende verdiend kan worden in Biddinghuizen". Desondanks blijkt Dorpsbelangen nu toch in gesprek met een aantal exploitanten, die mogelijk interesse hebben om naar Biddinghuizen te komen.

In het verleden was er twee keer per jaar een kermis in het dorp: tijdens de voorjaarfeestweek/avondvierdaagse en tijdens de najaarsfeestweek.

Dorpsbelangen en Stichting De IJsvogel lieten hiermee bovendien blijken dat er iets gedaan wordt met vragen uit de samenleving en dat er, al dan niet zichtbaar, voortdurend gesprekken gevoerd worden met diverse partijen. Of er daadwerkelijk in 2016 weer een kermis zal zijn in Biddinghuizen, zal volgend jaar pas bekend worden gemaakt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat