Home

Biddinghuizen maakt zich op voor de Avond4Daagse: 5 tot en met 9 juni

Biddinghuizen maakt zich op voor de Avond4Daagse: 5 tot en met 9 juni Biddinghuizen - 22 mei 2023.  Van 5 tot en met 9 juni staat Biddinghuizen in het teken van de Avond4Daagse. Wandelliefhebbers zijn al druk aan het oefenen en er ontstaan diverse appgroepjes om gezamenlijk deel te nemen aan het evenement. De organisatie kijkt met enthousiasme uit naar de komende editie, die dit jaar enkele wijzigingen zal kennen ten opzichte van voorgaande jaren.

Aanmelden voor de Avond4Daagse is mogelijk via de volgende link: https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4Dbiddinghuizen/add-participant.

Om de intocht op 9 juni in goede banen te leiden, is de organisatie op vrijdag 9 juni van 17:00 tot 21:00 uur op zoek naar extra verkeersregelaars. Voordat men als verkeersregelaar aan de slag kan, is het verplicht om een korte digitale instructie te volgen. Deze instructie wordt kosteloos mogelijk gemaakt door Stichting de IJsvogel. Indien u niet wilt deelnemen aan de wandeltocht maar wel wilt bijdragen, kunt u een e-mail sturen naar verkeer.ijsvogel@gmail.com of contact opnemen via 06 - 232 239 41.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat