Home

Extra handen op 10 en 11 maart nog welkom

Extra handen op 10 en 11 maart nog welkom Biddinghuizen - 22 februari 2017.  Op 10 en 11 maart zijn er klussen voor diverse instellingen in Biddinghuizen waarvoor nog vrijwilligers worden gezocht. Wie graag de handen uit de mouwen steekt, kan dit volop doen tijdens deze acties van NLDoet, een initiatief van Het Oranje Fonds.

De actie NLDoet is de grootste vrijwilligersactie die in Nederland wordt gehouden. Dorpsbelangen Biddinghuizen, Dierenpark de Scharrelberg, Stichting de IJsvogel, Scouting Osbornegroep en Basisschool de Tamarisk hebben zich hiervoor ook aangemeld.

De acties in Biddinghuizen worden over twee dagen gehouden. Bij de Tamarisk wordt gewerkt op vrijdag 10 maart, de overige acties zijn op zaterdag 11 maart vanaf 9.00 uur.

De volgende acties zijn aangemeld:
  • 10-mrt, Creëren van een verkeersplein voor kleuters en het basketbalveld bijwerken op basisschool de Tamarisk
  • 11-mrt, Het opknappen van de zwaluwentil in het Noaberpark
  • 11-mrt, Het opknappen van de zwaluwentil aan de Weidehof
  • 11-mrt, Diverse klussen bij Dierenpark de Scharrelberg
  • 11-mrt, Het opknappen van de Jongeren Ontmoetings Plek (JOP)
  • 11-mrt, Diverse klussen voor Stichting de IJsvogel
  • 11-mrt, Diverse klussen bij Scouting Osbornegroep


In 2016 deed Biddinghuizen ook mee aan NLDoet. Toen werden de bloembakken bij de ingangen van het dorp verplaatst en opgeknapt en zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd bij het Dierenpark de Scharrelberg en bij Stichting de IJsvogel.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om te helpen, ook wanneer het maar voor bijvoorbeeld een uur is, meld u dan aan via de website van NLDoet; http://www.nldoet.nl. Als u zoekt op 'Biddinghuizen' komen de klussen tevoorschijn. Of klik op onderstaande linkjes:In totaal zijn er 80 vrijwilligers nodig voor alle klussen die worden uitgevoerd tijdens NLDoet 2017 in Biddinghuizen. Voor drie locaties is er een niet al te grote graafmachine nodig. Voor de klussen bij het dierenpark en de scouting een verreiker met een manbakje om de gevels te reinigen.

Heeft u vragen of wilt u nog extra informatie, dan kunt u mailen naar: info@ijsvogel.net of algemeen@dorpsbelangen.net

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat