Home

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet 2017

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet 2017 Biddinghuizen - 14 februari 2017.  Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart samen met duizenden organisaties in het land de actie 'NLDoet'; de grootste vrijwilligersactie die in Nederland wordt gehouden. Dorpsbelangen Biddinghuizen, Dierenpark de Scharrelberg, Stichting de Ijsvogel, Scouting Osbornegroep en Basisschool de Tamarisk hebben zich hiervoor ook aangemeld.

Op zaterdag 11 maart vanaf 9.00 uur starten de acties in Biddinghuizen waarvoor extra vrijwilligers worden gezocht. De volgende acties zijn er aangemeld:
  • Het opknappen van de zwaluwentil in het Noaberpark
  • Het opknappen van de zwaluwentil aan de Weidehof
  • Diverse klussen bij Dierenpark de Scharrelberg
  • Het opknappen van de Jongeren Ontmoetings Plek (JOP)
  • Diverse klussen voor Stichting de IJsvogel
  • Diverse klussen bij Scouting Osbornegroep
  • Creëren van een verkeersplein voor kleuters en het basketbalveld bijwerken op basisschool de Tamarisk


In 2016 deed Biddinghuizen ook mee aan NLDoet. Toen werden de bloembakken bij de ingangen van het dorp verplaatst en opgeknapt en zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd bij het Dierenpark de Scharrelberg en bij Stichting de IJsvogel.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om te helpen, ook wanneer het maar voor bijvoorbeeld een uur is, meld u dan aan via de website van NLDoet; http://www.nldoet.nl. Als u zoekt op 'Biddinghuizen' komen de klussen tevoorschijn. Of klik op onderstaande linkjes:In totaal zijn er 80 vrijwilligers nodig voor alle klussen die worden uitgevoerd tijdens NLDoet 2017 in Biddinghuizen. Voor drie locaties is er een niet al te grote graafmachine nodig. Voor de klussen bij het dierenpark en de scouting een verreiker met een manbakje om de gevels te reinigen.

Heeft u vragen of wilt u nog extra informatie, dan kunt u mailen naar: info@ijsvogel.net of algemeen@dorpsbelangen.net

Scouting De Osbournegroep
Basisschool de Tamarisk
Stichting De IJsvogel
Dorpsbelangen BiddinghuizenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat