Home

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet Biddinghuizen - 11 maart 2019.  Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart samen met duizenden organisaties in het land de actie 'NLDoet'; de grootste vrijwilligersactie die in Nederland wordt gehouden. Ook in Biddinghuizen hebben enkele instanties klussen aangemeld voor deze dag. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht om die dag te helpen om deze zaken weer netjes in orde te maken.

De volgende acties zijn aangemeld door Dorpsbelangen Biddinghuizen, Dierenpark de Scharrelberg, de Scouting en de Jongeren Ontmoeting Plaats.

  • Dorpsbelangen gaat alle struiken die aan de achterzijde van het zwembad staan en de midgetgolfbanen die tussen de struiken liggen verwijderen. Ook zijn er onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden, zoals de fietsenstalling weer netjes maken. Bij zwembad De Alk wordt zowel op de vrijdag 15 maart als op de zaterdag 16 maart geklust.

De onderstaande klussen zijn enkel op zaterdag 16 maart:

  • Bij dierenpark De Scharrelberg kan men voorbereidend werk verrichten voor het schilderen en indien het weer het toelaat ook schilderen. Tevens zijn er herstelwerkzaamheden voor timmerlieden en diverse schoonmaakwerkzaamheden.
  • Bij de Jongeren Ontmoeting Plaats (JOP) is het de bedoeling om gezamenlijk aan de JOP schilderwerk en onderhoudsklussen uit te voeren.
  • De Osbornegroep wil onderhoud aan en om het scoutinggebouw uitvoeren, zoals schilderen en tuinonderhoud.
    Voor de inwendige mens wordt gezorgd door middel van een maaltijd tussen de middag en koffie of thee op verschillende tijdstippen.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om te helpen, ook wanneer het maar voor bijvoorbeeld een uur is, meld u dan aan via de website van NLDoet

Als u zoekt op 'Biddinghuizen' komen de klussen tevoorschijn en treft u meer informatie aan over tijdstippen en de locatie.

T-Shirts
Het Oranje Fonds levert geen t shirts meer. Heeft u nog een t shirt van een vorig jaar zou het leuk zijn als u die aantrekt.

Catering
Om de vrijwilligers van een maaltijd te voorzien is Dorpsbelangen ook op zoek naar enthousiaste koks die een lekkere lunch of iets lekkers bij de koffie willen verzorgen. Uiteraard worden de kosten hiervoor vergoed.

Heeft u vragen, wilt u nog extra informatie of u aanmelden als vrijwilliger voor de catering dan kunt u mailen naar secretariaat@dorpsbelangen.net.

Biddinghuizen, we doen het samen!

Het bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat