Home

Programma junifeestweek bekend

Programma junifeestweek bekend Biddinghuizen - 23 mei 2016.  Stichting De IJsvogel heeft het programma van de feestweek bekendgemaakt. De feestweek wordt gehouden van 7 tot en met 11 juni. Deze begint met de avondvierdaagse en eindigt met een feestavond.

Avond4daagse
Deze wordt gelopen in en rond het dorp van dinsdagavond 7 juni tot vrijdagavond 10 juni, er wordt vertrokken van een andere plaats dan de afgelopen jaren. De looproutes vertrekken van het evenemententerrein aan de Verlengde Baan iedere avond en eindigen daar ook weer.

Kermis
Vanaf dinsdagmiddag 7 juni tot zaterdagavond 11 juni is er een kermis in het dorp. Deze is enkele jaren niet gehouden, maar dit jaar terug op het programma. "Zeker de moeite waard om even te bezoeken deze week", schrijft De IJsvogel in een persbericht.

Kinderdisco
Op vrijdagavond 10 juni is er direct na de intocht van de avond4daagse een kinderdisco met DJ op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan. Deze zal duren tot ongeveer 22.00 uur

Braderie/kofferbakmarkt
Rond de winkels zal er een grote braderie en kofferbakmarkt gehouden worden, deze beginnen om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur. Wilt u zich nog aanmelden voor de braderie of kofferbakmarkt? Stuur dan een email naar info@ijsvogel.net.

Terras op het evenemententerrein
Vanaf 12.00 tot 01.00 uur zal op het evenemententerrein een groot terras zijn waar u de nodige versnaperingen tot u kunt nemen.

Brandweeroefening met EHBO
In de middag zal er op het Plein een demonstratie van de vrijwillige brandweer en de EHBO gehouden worden. Tijden zijn nog niet bekend maar hou hiervoor de nieuwsberichten in de gaten.

Oude Trekkertjes en Oude Brommertjes
Vanaf 13.00 uur komen er oude trekkers en oude brommertjes naar het evenemententerrein aan de Verlengde Baan waar de liefhebber hiervan zijn hart kan ophalen bij het zien van zoveel nostalgie. De oude trekkers zullen vanaf 14.30 uur een rondrit door het dorp maken en de brommers vertrekken dan voor een eigen toertocht. Wilt u zich aanmelden omdat u het leuk vindt om mee te rijden en bent u in het bezit van een oude trekker of brommer, meld u dan aan door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net

Kampioenschap frikadel eten
Om 21.15 uur zal het Biddinghuizer frikandel eet kampioenschap gehouden worden. Tijdens de wedstrijd zal bepaald worden wie de opvolger wordt van Cees Bouma, die de eerste editie van de wedstrijd in 2015 won. Er is plaats voor zeven personen, die strijden om de kampioen van Biddinghuizen te worden. Durf jij deze uitdaging aan geef je dan op door een mail te sturen naar info@ijsvogel.net

Feestavond met coverband Hillstreetlive
De feestavond begint om 20.30 uur en duurt tot 01.00 uur. Tijdens deze avond kunt u natuurlijk de kermis bezoeken en naar de muziek van coverband Hillstreetlive luisteren. "Deze band heeft een groot genre aan muziek in hun gage en weet er een heus feest van te maken", aldus De IJsvogel. "Onder het genot van een hapje en een drankje zal het zeker een geslaagde avond worden".

Mocht u na het lezen van het programma zo enthousiast zijn geworden dat u graag wilt helpen als vrijwilliger tijdens de feestweek, neem dan contact op met iemand van het bestuur of mail naar info@ijsvogel.net

Kijk voor meer informatie op http://www.ijsvogel.net of op www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel of mail naar info@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat