Home

Foto-puzzeltocht tijdens vakantieperiode

Foto-puzzeltocht tijdens vakantieperiode Biddinghuizen - 28 juli 2021.  Stichting De IJsvogel maakt bekend dat de foto-puzzeltocht die eerder dit jaar af te leggen was tijdens de avondvierdaagse ook tijdens de zomervakantie te volgen is. De route, die ongeveer 6,5 kilometer lang is, voert langs diverse herkenningspunten in het dorp. Wie de route goed volgt, kan een slagzin maken.

De wandelroute begint en eindigt bij het Koetshuis en voert verder onder andere langs het kanaal, Klaversingel, Lucernehof, Parksingel, Zonneweide, Cultuursingel, Deel en Dreef. De volledige beschrijving/route vindt u hieronder in een afbeelding. Wie de letters bij de foto's uit de tweede afbeelding op de goede volgorde zet, vormt een woord van 16 letters; de oplossing van de puzzeltocht.

Activiteiten
Naast de berichtgeving over de foto-puzzeltocht, maakt De IJsvogel ook data bekend van activiteiten. Op 13 november is de Sinterklaasintocht, op 11 december zijn de Lichtjestour en Winterfair. Wie voor de Winterfair een kraam wil huren, kan contact opnemen met het secretariaat van de stichting. Kijk voor meer informatie op http://www.ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat