Home

Verenigingenmarkt tijdens OpDreef feestweek 60 jaar Biddinghuizen

Verenigingenmarkt tijdens OpDreef feestweek 60 jaar Biddinghuizen Biddinghuizen - 31 juli 2023.  Ter ere van het 60-jarig bestaan van Biddinghuizen nodigt de Opdreef commissie alle verenigingen in het dorp uit voor een Verenigingenmarkt. Deze feestelijke gelegenheid is onderdeel van de Opdreef feestweek die dit jaar plaatsvindt van 4 t/m 8 oktober.

De Verenigingenmarkt zal plaatsvinden op donderdag 5 oktober van 18.00 tot 21.00 uur in de feesttent. "We bieden een geweldige kans voor verenigingen om leden of vrijwilligers te werven, hun club te promoten en hun bekendheid in het dorp te vergroten", aldus de organisatie.

Ticket
Voor een bedrag van €5,- kunt u een tafel reserveren voor uw vereniging op de markt. Tickets voor een tafel zijn te koop vanaf 5 augustus bij Boekenhuis van de Walle in Biddinghuizen of via de ticketshop op https://www.ticketkantoor.nl/shop/opdreeffestival.

Voor vragen kunt u mailen naar opdreef-festival@ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat