Home

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet 2018

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet 2018 Biddinghuizen - 16 februari 2018.  Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart samen met duizenden organisaties in het land de actie 'NLDoet'; de grootste vrijwilligersactie die in Nederland wordt gehouden. Ook in Biddinghuizen hebben enkele instanties klussen aangemeld voor deze dag. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht om die dag te helpen om deze zaken weer netjes in orde te maken.

De volgende acties zijn er aangemeld door Dorpsbelangen Biddinghuizen, Dierenpark de Scharrelberg en Stichting de IJsvogel:
  • Dierenverblijven opknappen, herstelwerkzaamheden aan de bestrating en diverse schilderklussen bij Dierenpark de Scharrelberg
  • Het nieuwe houten uitgiftehutje van Dorpsbelangen heeft nog de puntjes op de i nodig, zoals elektra, een deur en beitslaag
  • Onderhoud aan materiaal van Stichting de IJsvogel, zoals de zeecontainer
  • Schoonmaken van het culturele gebouw, de Cultuurbank, in het dorp
  • Opknappen Social Sofa


Ook de scouting de Osbornegroep heeft een klus aangemeld, namelijk het opknappen van het clubgebouw. De basisscholen de Tamarisk en de Wingerd hebben ervoor gekozen om op vrijdag 9 maart de klussen te laten uitvoeren en dan betreft het het opknappen van het schoolplein en het verkeersplein. Dit wel onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om te helpen, ook wanneer het maar voor bijvoorbeeld een uur is, meld u dan aan via de website van NLDoet; http://www.nldoet.nl. Als u zoekt op 'Biddinghuizen' komen de klussen tevoorschijn en treft u meer informatie aan over tijdstippen en de locatie.

T-Shirts
Aangezien er dit jaar waarschijnlijk te weinig shirts worden uitgedeeld door het Oranje Fonds, is het verzoek daar om de oude shirts van voorgaande NL Doet-edities aan te trekken of mee te nemen als u daarover beschikt.

Heeft u vragen of wilt u nog extra informatie, dan kunt u mailen naar: info@ijsvogel.net of secretariaat@dorpsbelangen.net.

Biddinghuizen, we doen het samen!

Stichting De IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat