Home

Lichtjestour Dronterland op 14, 15 en 22 december

Lichtjestour Dronterland op 14, 15 en 22 december Biddinghuizen - 26 november 2018.  De drie evenementenstichtingen De IJsvogel (Biddinghuizen), De Klokbeker (Swifterbant) en STADronten organiseren gezamenlijk in december de Lichtjestour Dronterland. De Lichtjestour valt in Biddinghuizen op vrijdag 14 december, gelijk met de Winter Fair in het dorp.

14 december in Biddinghuizen, Winter Fair, Lichtjestour en stuntshow
"Dit jaar hebben we een iets andere opzet gekozen, om beter aan te kunnen sluiten bij de drie kernen en hun activiteiten. Vorig jaar liepen we tegen het feit aan dat de Lichtjestour samenviel met verschillende kerstvieringen op de basisscholen", aldus Teun van Beek, voorzitter van Stichting De IJsvogel. De Lichtjestour valt in Biddinghuizen op vrijdag 14 december, gelijk met de Winter Fair in het dorp. Van Beek: "Vorig jaar stond het al rijen dik, nu kunnen nog meer mensen ervan genieten".De tour met de versierde trekkers vertrekt om 18:00 uur. Rond 20:00 uur is er een spectaculaire stuntshow voor jong en oud in het hart van het centrum.

Op 15 december doet de Lichtjestour Swifterbant aan om vervolgens op 22 december af te sluiten in Dronten.

Meestemmen voor de publieksprijs
De organisatie bezig om een app te ontwikkelen, waarmee u kunt stemmen op de trekker die u het mooiste vindt. Daarnaast is er per dorp een wisselbeker. Alle tijden en routes worden tijdig gepubliceerd op http://www.sta-dronten.nl

Inschrijven voor de Lichtjestour kan voor alle data op http://www.sta-dronten.nl of via een e-mail naar pr@sta-dronten.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat