Home

Eventmagazine over evenementen in gemeente

Eventmagazine over evenementen in gemeente Biddinghuizen - 4 april 2017.  In het Grand Café van De Meerpaal is afgelopen vrijdag het Eventmagazine Dronterland.nl gepresenteerd. In het magazine worden de evenementen van het komende jaar uitgelicht en komen diverse Biddinghuizers aan het woord. Het blad is gratis verkrijgbaar.

Het voorwoord van het blad is voor burgemeester Aat de Jonge. In het vervolg van het magazine is er onder andere aandacht voor de evenementenstichtingen, waaronder Stichting De IJsvogel. Voorzitter Teun van Beek: "De feestweek in juni is altijd een groot succes en ook ons Sinterklaasfeest is bijzonder". Andere (deels) Biddinghuizer locaties en evenementen die aan bod komen, zijn: de Tulpenroute Dronten, de derde editie van Flevo Funfields op 20 mei, Gastvrije Randmeren als gastheer van de meimaand fietsmaand, Lowlands, Mud Masters, de Walibi Fright Nights en Flevonice. Ook is er een kort interview te lezen met bakker Tietema en Sander Lantinga.

Het magazine is tot stand gekomen in opdracht van de afdeling Citymarketing van de gemeente Dronten. Hilde Boers uit Biddinghuizen van HildeBoersPR, werkte mee als tekstschrijver. Onder andere in het gemeentehuis, de Meerpaal en het VVV-kantoor is het blad volop verkrijgbaar.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat