Home

Sinterklaas is onderweg

Sinterklaas is onderweg Biddinghuizen - 31 oktober 2019.  Heel voorzichtig wordt het weer spannend, in de winkels liggen de pepernoten al weer lang in de schappen, en ook de chocoladeletters zijn weer volop aanwezig. Een teken dat de gezelligste tijd van het jaar in aantocht is. Vanzelfsprekend ook weer in Biddinghuizen. Zaterdag 16 november is het weer zover. Sinterklaas komt samen met zijn Pieten in Biddinghuizen aan.

Om 15.00 uur zal de Sint voet aan wal zetten. Het Sintteam van Stichting de IJsvogel meldt: "Het zou geweldig zijn wanneer alle kinderen uit Biddinghuizen en omstreken weer op de kade staan om de goedheiligman welkom te heten. Dit jaar hopen we van harte dat de kinderen zoveel mogelijk verkleed komen! Verkleed als Prinses, Piraat, Sinterklaas of Piet dat zou geweldig zijn! Dan gaan we er samen met Sinterklaas, de Pieten, Rita, de Pietenprinses en de Piraat een groot feest van maken."

Het programma
15.00 uur Aankomst Sinterklaas en de Pieten aan de Kade.
Maris Sonores zal Sinterklaas en de Pieten verwelkomen met het spelen van Sinterklaasliedjes. Nadat Sinterklaas welkom is geheten, wordt er met de Pietenband de route door het dorp lopen.

Ook dit jaar loopt de route langs de Tas, de Hooiberg en Garve. De organisatie hoopt veel kinderen, vaders en moeders, oma's en opa's tijdens de route te zien.

Aan het einde van de route, op de Havenweg, bij uitgang parkeerplaats, zal Maris Sonores diverse sinterklaasliedjes spelen. Hierna is de sportzaal van het Koetshuis geopend waar tot 17.00 uur een gezellig feest gevierd wordt. Iedereen is welkom, jong en oud.

Om 17.00 uur worden Sinterklaas en de Pieten weer uitgezwaaid.

Het Sintteam van Stichting de IJsvogel

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat