Home

Inschrijven voor de avondvierdaagse alleen op 14 en 28 mei

Inschrijven voor de avondvierdaagse alleen op 14 en 28 mei Biddinghuizen - 9 mei 2018.  In de eerste week van juni wordt in Biddinghuizen een feestweek gehouden. Onderdeel hiervan is de jaarlijkse avondvierdaagse. Kinderen schrijven zich hiervoor in via hun school; volwassenen en verenigingen kunnen zich inschrijven op 14 en 28 mei.

Daarmee vervalt de mogelijkheid die in het verleden gold om nog op de avond van de start van de vierdaagse aan te melden. Kinderen die vergeten zijn zich via hun school op te geven, kunnen zich ook op 14 en 28 mei (alsnog) inschrijven. De organisatie zorgt er dan voor dat ze met hun eigen klas mee kunnen lopen.

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden op 4, 5, 7 en 8 juni. Op woensdag 6 juni wordt er niet gelopen. "Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons mooie Biddinghuizen en het wandelpad in en rond ons dorpsbos", schrijft Stichting De IJsvogel in een persbericht. Net als voorgaande jaren kan gekozen worden voor deelname aan een route van 5km of van 10km.

Inschrijven
Inschrijven voor de avondvierdaagse kan op maandag 14 en 28 mei tussen 19.00 en 19.30 uur in het Koetshuis. De kosten bedragen €3,50 per deelnemer. Als deelnemer krijgt u iedere avond een traktatie en op de laatste avond een herinnering in de vorm van een medaille. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Liesbeth van de Streek avond4daagse@ijsvogel.net of 06-22227980.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat