Home

Deelnemers gezocht voor Kampioenschap Kist Zitten

Deelnemers gezocht voor Kampioenschap Kist Zitten Biddinghuizen - 8 september 2023.  Een unieke uitdaging staat op de planning voor de Opdreef Feestweek. Het evenement introduceert het "Kampioenschap Kist Zitten". De organisatie is op zoek naar drie moedige personen die de uitdaging aandurven om 60 uur onafgebroken op een aardappelkist met daarop een appelkistje te zitten. De zitmarathon start op donderdag 5 oktober om 12.00 uur en eindigt op zaterdag 7 oktober om 00.00 uur.

Deelnemers maken kans op aantrekkelijke prijzen. Bovendien is dit een uitgelezen kans om het volledige programma van de feestweek mee te maken. De organisatie zorgt voor eten en drinken, en er zijn voldoende pauzes ingepland. Elke deelnemer mag twee personen aanwijzen die hen tijdens moeilijke momenten zullen bijstaan.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden tot zaterdagavond 17 september. Aanmeldingen dienen verstuurd te worden naar Opdreef-festival@ijsvogel.net. Vermeld in de aanmelding uw naam, leeftijd, adres en eventuele allergieën met betrekking tot voedsel. Na aanmelding zullen deelnemers een bevestiging en verdere uitleg ontvangen van de organisatie.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat