Home

Succesvol Paasevenement in Biddinghuizen

Succesvol Paasevenement in Biddinghuizen Biddinghuizen - 17 april 2023.  Omdat Biddinghuizen dit jaar 60 jaar bestaat werd het paaseieren zoeken gevierd met een uitgebreider programma. De organisatie, bestaande uit De Paashaas en vrijwilligers van de IJsvogel, had verschillende activiteiten gepland voor de kinderen van het dorp.

Voor de kinderen was er een sportieve work-out georganiseerd om hun spieren goed op te warmen voordat ze op zoek gingen naar eieren. Ook de oudere jeugd werd niet vergeten met een uitdagend klim- en klauterparcours in het bos. De snelste deelnemers werden beloond met een prijs en alle deelnemers kregen lekkere paaseitjes.

Ook was er een prijs voor het mooist verklede kind. De organisatie was blij verrast door de vele originele kostuums en vond het moeilijk om een winnaar te kiezen. Uiteindelijk werd het mooist verklede kind beloond met een leuk cadeautje.

Het mooie weer en het uitgebreide programma zorgden voor een grote opkomst bij het Paasevenement. De organisatie was blij verrast door de hoge opkomst en de ouderwetse gezelligheid die het evenement met zich meebracht. De organisatie bedankt dan ook hartelijk de vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement.

De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op deze geslaagde dag.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat