Home

Samen Actief stelt pakketten beschikbaar voor buurten tijdens Koningsdag

Samen Actief stelt pakketten beschikbaar voor buurten tijdens Koningsdag Biddinghuizen - 13 april 2018.  Wilt u samen met uw buren een koningsfeestje organiseren in een gezellige en feestelijke straat? Bij Samen Actief van de gemeente Dronten kunt u hiervoor een koningsdagpakket aanvragen. De eerste compleet ingevulde aanmeldingsformulieren die zijn ondertekend door minstens zes buurtbewoners, ontvangen een koningsdagpakket.

Onder de deelnemers organiseert Samen Actief bovendien de verkiezing 'Wijk-King-2018'. "De straat waarvan wij vinden dat deze het mooist versierd is, waar de leukste activiteiten georganiseerd zijn en die saamhorigheid uitstraalt wint de verkiezing", schrijft Samen Actief.

Wat houdt het koningsdagpakket en koningsfeest in:
- u ontvangt een goed gevulde doos voor een geslaagd koningsfeest;
- u versiert samen met uw buurt de straat met o.a. vrolijke vlaggetjes, organiseert leuke activiteiten en maakt er een gezellige dag van;
- u stuurt een kort verslagje met vijf foto's van deze activiteit. (De ingestuurde foto's mogen worden gebruikt voor publicatiedoeleinden)

Aanmelden
Wilt u in aanmerking komen voor het pakket, download dan het formulier van de website van de gemeente Dronten, of kijk op deze rechtstreekse link. Vul de gegevens volledig in, verzamel 6 handtekeningen in de buurt en verstuur het formulier naar samenactief@dronten.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat