Home

Kerstmarkt Biddinghuizen druk bezocht

Kerstmarkt Biddinghuizen druk bezocht Biddinghuizen - 21 december 2015.  Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse editie van de Biddinghuizer Kerstmarkt plaats. In het centrum waren diverse marktkramen geplaatst en waren er meerdere leuke activiteiten.

Zo waren er bijvoorbeeld optredens van Piratenkoor de Blauwbaarden, fanfarekorps Maris Sonores, Piratenkoor de Meulen zangers, Kinderkoor Jong leven, zangvereniging de Paradijsvogels en Belcanto. Ook was de gym vereniging uit Swifterbant aanwezig voor een kleine opvoering.De vrouwenvereniging "de Passage" heeft in Kerkcentrum de Voorhof een eigen kerstmarkt gehouden. De dames verkochten allerlei handgemaakte werkjes voor een goed doel in Biddinghuizen.

Ook kon je zomaar de kerstman met zijn vrouw tegen het lijf lopen, want ook dit jaar waren ze weer van de partij. Ze deelden kerstkransjes uit welke beschikbaar gesteld waren door de winkeliers. "Natuurlijk was de kerstmarkt niet mogelijk geweest zonder de sponsors en vrijwilligers, allen bedankt!", vertelt een vrijwilliger van Stichting De IJsvogel.De organisatie in handen van Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen in samenwerking met alle winkeliers, de Passage, braderieorganisator Apeldoorn2000, Scoutinggroep de Osbornegroup, Henk en Ria Potgieter, kijken terug op een goed verloop en een druk bezochte kerstmarkt.

Stichting De IJsvogel / Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat