Home

Draag een steentje bij aan het MFC

Biddinghuizen - 14 juni 2007.  Zaterdag om 12.15 kan iedereen die vindt dat er een MFC in Biddinghuizen moet komen een (papieren) steen inleveren bij de feesttent op het evenemententerrein.

Bent u verhinderd, lever dan uw steen op tijd in bij de Kleine Huishoudbeurs of op de Dreef 10. Alleen met zo veel mogelijk stenen kan Dorpsbelangen een duidelijk signaal afgeven naar de bestuurders die beslissen over een MFC.

Hoogwerker en verrassing
Vanuit een hoogwerker zullen er zaterdag foto’s genomen worden van alle mensen die hun steentje komen bijdragen aan het MFC. De initiatiefgroep hoopt dat vele Biddinghuizenaren de moeite zullen nemen om om 12.15 uur naar het evenemententerrein te komen. Voor alle kinderen die een steen in leveren is er een verrassing.

Honderden ingeleverd
Per persoon mag één steen ingeleverd worden. De steen heeft afgebeeld gestaan in Biddinghuizen Actueel, maar ligt ook bij diverse winkels in Biddinghuizen en zal zaterdag bij de tent ook uitgedeeld worden. Er zijn reeds enkele honderden stenen ingeleverd, maar dat is niet genoeg. Dorpbelangen roept iedere Biddinghuizenaar op een steentje bij te dragen aan het MFC.

Biddinghuizen. We doen het samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat