Home

Shantykoren op twee locaties

Shantykoren op twee locaties Biddinghuizen - 5 juni 2007.  Zaterdag 16 juni 2007 zal in Biddinghuizen het Flevolands ShantykorenFestival worden georganiseerd door piratenkoor De Blauwbaarden uit Biddinghuizen.

Het Flevolands Shantykoren festival is een jaarlijks terug kerend evenement waarbij uitsluitend shantykoren uit Flevoland vertegenwoordigd zijn, aangevuld met enkele “smartlappenkoren” uit de provincie. Nadat voorgaande jaren Dronten en Rutten dit evenement organiseerden is nu Biddinghuizen aan de beurt.

Twee locaties
Uiteraard heeft de organisatie getracht een duidelijk en feestelijk programma samen te stellen. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door stichting “IJsvogel”, Dorpsbelangen Biddinghuizen en de Voorhof, die de feesttent ter beschikking hebben gesteld en de ruimtes in het kerkcentrum.
Op deze manier zijn er op een 2-tal plaatsen in het dorp optredens van diverse koren te beluisteren. Ook de vele vrijwilligers en sponsoren, hebben het mede mogelijk gemaakt om dit evenement te kunnen organiseren.

Het hele festival is gratis te bezoeken.

Deelnemende koren
De Blauwbaarden Biddinghuizen, Dronter Piratenkoor, De Johanna’s Nagele,
Vliegende Hollander Emmeloord, Kaperskoor Lelystad, De Zwartlappen Luttelgeest,
Polderpiraten Rutten, Bataviakoor Lelystad, Een Lach en een Traan Dronten.

Piratenkoor De Blauwbaarden

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat