Home

Zeldzaam presenteert CD tijdens feestavond in april

Zeldzaam presenteert CD tijdens feestavond in april Biddinghuizen - 10 februari 2007.  Enkele weken geleden lanceerde de Biddinghuizer band Zeldzaam haar nieuwe CD. Over een officiële presentatie werd wel gesproken, maar concrete plannen waren er toen nog niet. Inmiddels is de band een aantal stappen verder en maakt het een samenwerking bekend met Dorpsbelangen Biddinghuizen voor een grootse feestavond op 27 april.

In het verleden was het een heuse traditie in Biddinghuizen. Op de avond vóór Koninginnedag trad Zeldzaam op in Biddinghuizen met een geweldige feest. Na de lancering van de CD, die overigens te koop is via de website van de band, ontstond al snel het idee om dit idee nieuw leven in te blazen. Ricardo Dijkstra: “Bij onze vorige CD ging het echt om 10 nummers en konden we eenvoudig een gehele avond vullen. Deze CD heeft maar 3 nummers, dus een combinatie van een feestoptreden samen met de officiële presentatie van onze nieuwe CD was eigenlijk de enig mogelijke combinatie”.


Leden van Zeldzaam met Jan Klopman

IJsvogel
Omdat Dorpsbelangen Biddinghuizen vanaf dit jaar de stichting de IJsvogel in het leven heeft geroepen voor de organisatie van dorpsfeesten was de link snel gelegd. “Vanaf dit jaar hebben we de organisatie van de dorpsfeesten weer iets meer naar ons toegetrokken”, vertelt Jan Klopman van de stichting Ijsvogel. “Op een bepaald moment kwam ik in gesprek met de band. Al pratende kwamen we op het idee om rondom Koninginnedag weer een dorpsfeest te organiseren in de traditie van een aantal jaren geleden. Voor de band ook een prachtige gelegenheid om hun CD officieel te presenteren”.

Precieze invulling nog onbekend
Hoe de avond precies ingevuld gaat worden, daar hebben Zeldzaam en Dorpsbelangen wel hun ideeen over, maar dat houdt men nog even voor zich: “We hebben inderdaad al een idee wat we willen gaan doen tijdens de feestavond, maar wat dat houden we nog even voor ons. Niet zozeer omdat we dat niet willen vertellen, maar meer omdat er nog het een en ander geregeld moet worden”, aldus Dijkstra.

Jan Klopman vult hier op aan: “Een ding is zeker: Het gaat weer een geweldig feest worden voor alle inwoners uit Biddinghuizen, al met al een prachtige opwarmer voor Koninginnedag”.

Meer informatie over het evenement zal in de komende weken bekend gemaakt worden.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat