Home

Biddinghuizen bedankt

Biddinghuizen bedankt Biddinghuizen - 3 mei 2006.  We kunnen terugkijken op een geslaagde Koninginnedag in ons dorp, met allerlei evenementen voor jong en oud. Samen hebben we van Koninginnedag 2006 een prachtige dag gemaakt.

Zonder de inzet van heel veel vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn geweest.
Omdat het niet mogelijk is iedereen persoonlijk te bedanken willen we graag vanaf deze plaats iedereen die heeft meegewerkt om van Koninginnedag een succes te maken van harte bedanken.

Teveel om op te noemen
Prachtig versierde fietsen, steps en skelters, Maris Sonores voor de muziek, onze nieuwe dorpsvlag die door de locale koninklijke hoogheden prins Willem Alexander en prinses Maxima werd gebracht, de rommelmarkt, de waterzeskamp, de optocht van de oude tractoren, de autocross van de Flintstones, de gezellige feesten in de tent, waarvoor zoveel belangstelling was dat de tent te klein was……..teveel om op te noemen.

Het zou allemaal niet mogelijk zijn geweest zonder jullie hulp. Zowel voor als achter de schermen is er door veel mensen veel werk verricht. We kunnen er trots op zijn dat we dit als dorp samen gedaan hebben.

Biddinghuizen bedankt!

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat