Home

10e editie Beachtoernooi

10e editie Beachtoernooi Biddinghuizen - 25 april 2006.  Voor de 10e editie van het Beachtoernooi (die wordt gehouden op 9 en 10 juni 2006) heeft de organisatie besloten om het evenement uit te breiden met een extra dag.

Naast de vertrouwde zaterdag waarop het beachvoetvolley en beachvolley gehouden wordt, zal dit jaar op de vrijdag een beachvoetbal toernooi gehouden worden.

Vanaf 16.00 uur zal er gestreden worden door teams van 4 personen om de hoogste plaats bij het beachvoetbal. Er wordt gespeeld in 3 leeftijdscategorien, waarbij exacte tijdschema afhankelijk is van het aantal deelnemende teams.

De voorlopige indeling is als volgt:
16.00 -18.00 uur – jeugd tot 12 jaar
18.00 -20.00 uur – jeugd 12 tot 16 jaar
20.00 - 22.00 uur – 16 jaar en ouder.

De teams bestaan uit 4 personen, waarbij opgemerkt moet worden dat er zonder keeper gespeeld wordt. Per leeftijdscategorie is er plaats voor maximaal 8 teams.

Aangezien dit toernooi een extra evenement is ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Beachtoernooi Biddinghuizen is de deelname geheel gratis.

Zaterdag zal zoals genoemd weer geheel in het teken staan van het Beachvolleybal en Beachvoetvolley.

Teams bestaan hier uit 2 personen waarbij het bij het volleybal niet is toegestaan om met een team bestaande uit 2 heren op te geven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-- per team. Alle deelnemers aan het beachvoetvolley en beachvolleybal ontvangen een leuk aandenken aan het 10e Beachtoernooi.

Naast de sportieve activiteiten op zaterdag zal er wederom een braderie zijn met een aantal randactiviteiten, waaronder schminken voor de kinderen.

Voor opgave of meer informatie kun je mailen naar beachtoernooi@hotmail.com
Geef duidelijk aan waaraan je mee wil doen en wat de namen van de teamleden zijn. Graag ook en telefoonnummer vermelden. Voor het beachvoetbal geldt dat je duidelijk aangeeft in welke leeftijdscategorie je mee wil doen.

Organisatie Beachtoernooi

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat