Home

Drukte bij Koninginnefeest

Drukte bij Koninginnefeest Biddinghuizen - 1 mei 2005.  De feestavond op Koninginnedag heeft zo'n 850 mensen naar de feesttent getrokken - dat meldde de organisatie na een eerste telling.

Het was dan ook het succesvolste Koninginne-avond feest sinds de tent hiervan het onderkomen is. Het feit dat het op een zaterdag viel, zal hier overigens ongetwijfeld mee te maken hebben gehad. De organisatie wist ook nog te vermelden dat er de avond ervoor tijdens de Koninginnenacht 800 bezoekers waren geweest - eveneens een record.


Drukte in de feesttent

Vooruitgang
The Soundworld Show, die vorig jaar ook al de band was op de avond van Koninginnedag, was (zo meldden bezoekers) een stuk verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Ze wisten dan ook ogenschijnlijk probleemloos de volle zaal te vermaken.Om half 1 was het feest, dat verder zonder wanklanken verliep, ten einde. Het is nu alweer toeleven naar het volgende grootse evenement.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat