Home

Autocross afgelast!

Autocross afgelast! Biddinghuizen - 29 april 2005.  Zojuist heeft de redactie van BHZNet.nl bericht ontvangen dat de Koninginnecross van morgen is afgelast.

De nieuwe baan zelf was goed te berijden en tot gisteren gold dat ook voor het omliggende terrein. De bijna 13 milimeter die vannacht is gevallen, deed echter de das om voor vooral het rennerskwartier.

Te nat
Dit houdt qua situatie concreet in dat er weliswaar gereden kan worden op de baan, maar dat de renners de auto niet kunnen stallen / parkeren in het rennerskwartier.

Uitgesteld
De cross is nu tot nader order uitgesteld, meldt voorzitter Jennie Brandsma, de deelnemers krijgen nog bericht over de nieuwe datum. Daarnaast zijn de deelnemers voor zover mogelijk al per e-mail op de hoogte gesteld. "De hele dag zijn onze medewerkers bezig geweest met prikken en andere waterafvoer-aktiviteiten, maar dat heeft onvoldoende effect gehad," schrijft De Flintstones in het bericht.

Laatste nieuws
De nieuwe datum waarop de cross ingehaald zal gaan worden is vastgesteld op zaterdag 21 mei. Meer info volgt later vanavond.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat