Home

Beachtoernooi 2005

Beachtoernooi 2005 Biddinghuizen - 7 april 2005.  Geheel volgens traditie zal zaterdag 11 juni 2005 het Plein in Biddinghuizen weer het toneel zijn van het Beachtoernooi Biddinghuizen.

Alweer voor de negende keer wordt het evenement georganiseerd voor alle inwoners van Biddinghuizen en omstreken. In de loop der jaren is het evenement uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de omgeving. Zowel het Beach-voetvolley als het Beachvolleybal kennen elk jaar weer een groot aantal deelnemers die strijden om de felbegeerde titel.

Grotere poules
Nieuw dit jaar zal zijn dat er bij het voetvolley wordt gespeeld in grotere poules, waardoor alle teams meer speeltijd krijgen.

Inschrijven
Inschrijving is mogelijk vanaf 1 april via beachtoernooi@hotmail.com. Geef hierbij duidelijk aan de namen van de teamleden, telefoonnummer en of je inschrijft voor voetvolley of beach-volleybal. Het inschrijfgeld bedraagt €15,-- per team.

2 personen
Voor het zowel het voetvolley als het beach-volleybal geldt dat er gespeeld wordt in teams van 2 personen. Bij het beach-volleybal geldt daarnaast dat een team niet uit 2 heren mag bestaan, dus alleen gemengde teams of damesteams.

Voor vragen en nadere informatie kunt u een e-mail sturen naar beachtoernooi@hotmail.com.

Organisatie Beachtoernooi

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat