Home

Waterzeskamp in Biddinghuizen met grote duiktank

Waterzeskamp in Biddinghuizen met grote duiktank Biddinghuizen - 6 april 2005.  De Waterzeskamp die in Biddinghuizen jaarlijks met Koninginnedag gehouden wordt, heeft deze keer een duiktank van maar liefst 36.000 liter als speciale publiekstrekker.

In deze grote tank zullen de deelnemers aan de zeskamp een behendigheidsspel uitvoeren. Uiteraard is de veiligheid van de deelnemers gewaarborgd en zullen geoefende duikers een oogje in het zeil houden.Ook dit jaar belooft het letterlijk en figuurlijk weer een spetterende Waterzeskamp te worden. Het is alles water wat de klok slaat, zelfs de sponsor van dit evenement, KWT Waterbeheersing BV uit Biddinghuizen, voldoet aan dit beeld.

Vanaf het terras bij de grote feesttent kunnen de toeschouwers onder het genot van een drankje kijken hoe de deelnemers een nat pak halen. Naast het spel in de duiktank staan er nog een vijftal activiteiten op het programma die allemaal met water te maker hebben.

Zeker is dat er heel veel water verplaatst gaat worden.

In de ochtend zullen kinderen uit de bovenbouw van de basisscholen het tegen elkaar opnemen. ’s Middags zijn de volwassenen aan de beurt en dat levert elk jaar weer grappige en spectaculaire beelden op.

Ter vergroting van de feestvreugde zal het uit zestig personen bestaande piratenkoor De Blauwbaarden uit Biddinghuizen tussen 14.00 en 17.00 uur een aantal optredens verzorgen, waarbij bekende zeemansliederen ten gehore zullen worden gebracht.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat