Home

Vrijmarkt druk en gezellig

Vrijmarkt druk en gezellig Biddinghuizen - 30 april 2004.  Vanochtend in alle vroegte startte de tweede dag van de festiviteiten rondom Koninginnedag 2004.

Veel kinderen hadden met hun ouders de fietsen weer op hun mooist versierd en reden hiermee een ronde door het dorp. Het mooie weer zal ze inspiratie hebben gegeven, want de tocht ging een kwartier sneller dan verwacht.


Mini-ondernemer Karst speelde slim in op het mooie weer en verkocht heel wat bekertjes ranja

Vlag
Dus moest de club even wacht bij Het Plein voordat burgemeester De Hon om 9.30 de vlag kwam hijsen, die dit jaar met dank aan de scouts wel heel bijzonder werd gehesen. Aansluitend op de officiële opening van de Koninginnedag werd er rondom De Dreef een vrijmarkt gehouden, waar weer veel kinderen en vooral ook veel kopers op afkwamen.


Ook dit jaar namen velen een kijkje bij de vrijmarkt

Cross
Terwijl Biddinghuizen aan het kijken was of er hier wat van hun gading was, werd op de Biddingringweg gestart met de Koninginnecross van Autocrossvereniging De Flintstones. Hiervan hebben we nog geen foto's, maar deze zullen één dezer dagen ongetwijfeld op BHZ-Net een plaatsje krijgen.


Vlot bouwen tijdens de waterzeskamp

Water
De ochtend werd compleet door de waterzeskamp voor kinderen die werd gehouden op het evenemententerrein. Klepelhangen en limonadetrappen waren twee activiteiten uit de grote greep.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat