Home

Koninginnedag in opbouw

Koninginnedag in opbouw Biddinghuizen - 29 april 2004.  Vanochtend is in alle vroegte een start gemaakt met de voorbereidingen voor Koninginnedag 2004. Gedurende de dag zal het terrein aan De Dreef worden omgebouwd.

De eerste materialen waren er al vroeg, maar vielen voor het oog nog niet echt op. Het terrein zal pas helemaal worden omgeturnd als de feesttent opgebouwd wordt. In die tent zal vanavond een spetterende Koninginnenacht worden gehouden met de feestband ‘La Stampa’.


De eerste materialen

Gevarieerd
De dag van morgen is heel gevarieerd te noemen. Na het vlaghijsen op Het Plein, zijn er verschillende activiteiten, waaronder natuurlijk de autocross aan de Biddingringweg en de (kinder)waterzeskamp aan de Dreef. ’s Middags wordt de grote zeskamp gehouden, om ’s avonds opnieuw te kunnen genieten van een band.


Kisten worden gebracht

Vroege start
Voor bezoekers van de feesten is het belangrijk dat men tijdig aanwezig is. De eindtijd van de feesten is beperkt, dus het is belangrijk vroeg te komen om zo volop te kunnen genieten van de sfeer.

Versierde winkels
De winkeliers van Biddinghuizen hebben eerder deze week het dorp al een vrolijker aanzicht gegeven. Rood-wit-blauwe vlaggetjes werden rond het hele centrum gespannen, zoals hieronder te zien bij Gardenbroek.Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat