Home

Doggy Dance tijdens Koninginnedag

Biddinghuizen - 26 april 2004.  Tijdens Koninginnedag zal Hondenschool Agility For Fun verschillende demonstraties van Doggy Dance uitvoeren op het evenemententerrein bij de C-1000.

Evenals vorig jaar heeft het Oranjecomité dus weer een demonstratie kunnen toevoegen aan het programma.

Gehoorzaamheidsoefeningen op muziek
Doggy dance is een nieuwe hondensport,waarbij je samen met je hond op muziek danst. Deze sport is ontstaan uit gehoorzaamheidsoefeningen die worden uitgevoerd op muziek. Het is een geweldige leuke sport, voor baas en hond, maar ook voor het publiek.

Nieuwsgierig geworden? 30 april a.s. van 13.30 uur tot 16.00 uur voert Hondenschool Agility For Fun verschillende demonstraties van Doggy Dance uit op het evenemententerrein bij de C-1000.

Nog nooit met uw hond gedanst?
Hierbij nodigt Hondenschool Agility For Fun alle sociale honden met hun baas uit om hun kunsten te vertonen vanaf 14.00 uur op het evenemen-tenterrein bij de C-1000. De leraren van Agility For Fun staan u bij om de eerste danspasjes aan te leren.

Voor iedereen die deelneemt aan Doggy Dance ligt er een kleine attentie klaar die door Gardenbroek wordt aangeboden. Tevens wordt door Agility For Fun de leukste combinatie baas-hond beloont met een verrassing!

Voor meer informatie over de activiteiten tijdens Koninginnedag 2004 kunt u de website http://oranje.biddinghuizen.org bezoeken.

Oranjecomité Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat