Home

Beachtoernooi: nog 2 weken

Beachtoernooi: nog 2 weken Biddinghuizen - 2 juni 2003.  Nog twee weken en dan zal Biddinghuizen weer in het teken staan van sport, zand en gezelligheid. Zaterdag 14 juni is de dag en het zevende Beachtoernooi Biddinghuizen het evenement.

Zowel voor het voetvolley- als het volleybaltoernooi kan nog tot en met 11 juni ingeschreven worden. Deelname kost 10 euro per team. Naast het sportieve deel is er ook weer een braderie. Circa 40 kramen worden gevuld met diverse koopwaren en hebbedingetjes.

Spijkerbroekhangen
Kinderen kunnen genieten van clown Hoppy, het luchtkussen en meerijden op een motor van Motorclub Flevoland. Extra dit jaar is Spijkerbroekhangen. Op een aantal tijdstippen, verspreid over de hele dag, kan een poging gewaagd worden de 'spijkerbroekhanger van 2003' te worden.

Tijdens de prijsuitreiking van het beachtoernooi worden winnaars bekendgemaakt. Het evenement op zaterdag 14 juni duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Opgave per e-mail op beachtoernooi@hotmail.com

Bron: Nieuws TV

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat