Home

MOJO steunt Biddinghuizen

MOJO steunt Biddinghuizen Biddinghuizen - 22 maart 2003.  Vorige week werd door het Oranje Comité Biddinghuizen al gemeld dat de samenwerking met de Horeca rond was. Deze week is er nieuws dat minstens zo bijzonder is.

Met steun van MOJO Concerts BV heeft het Oranje Comité het namelijk voor elkaar gekregen om de top coverband FRONTLINE SHOWBAND vast te leggen voor de 29ste april. Met deze top 40 band is een daverende koninginnenacht op de 29ste april verzekerd.

Dat het programma zo goed als rond was, was al bekend. Hier en daar was het echter nog wachten op het rondkomen van een aantal punten. Een van deze punten was de invulling van de Koninginnenacht op de 29ste april. Vorig jaar werd er door Mojo bekend gemaakt dat ze middels een muzikaal gebaar aan alle 3 de kernen van de gemeente Dronten het feit wilden vieren dat Lowlands inmiddels 10 jaar in Biddinghuizen plaatsvindt. Vanwege de samenwerking tussen het Oranje Comité en Dorpsbelangen Biddinghuizen kon er voor Koninginnedag 2003 gebruik worden gemaakt van dit gebaar. “Wij als Dorpsbelangen hebben maar een doel en dat is er zijn voor het dorp. We waren dan ook zeer te spreken over het initiatief van het Oranje Comité en hebben direct onze medewerking toegezegd”, vertelt Willem Veldkamp secretaris van Dorpsbelangen.


De band Frontline


Mojo maakt het mogelijk.
Dat het Oranje Comité niet over één nacht ijs gaat bij de organisatie van de Koninginnenacht en Koninginnedag was al duidelijk, toch brengt het boeken van een goede band nog al wat met zich mee. “Een goede band die in staat is om Biddinghuizen op zijn kop te zetten is moeilijk te vinden en als je deze vindt dan zijn ze vaak niet haalbaar voor een dorp als Biddinghuizen. Het is dan ook geweldig dat we gebruik kunnen maken van het aanbod van Mojo. Zonder hun medewerking was het bijna niet te realiseren geweest”, aldus een van de leden van het Comité Ane Sybesma.

Feestband voor breed publiek
Ook bij de keuze van de band werd er druk over en weer gebeld met Mojo. “Wat voor ons belangrijk is op zo’n avond als de 29ste, is dat we het voor een breed publiek toegankelijk willen maken. Voorop staat echter wel dat het in ieder geval een groot feest moet worden en ik weet zeker dat dat met Fronline gaat lukken”, vertelt Ane Sybesma, die de band als volgt samenvat: “Het is een steengoede top 40 band die veel muziek van nu speelt. Maar wat ze vooral zo bijzonder maakt, is dat ze hun optreden hebben opgebouwd rondom thema’s Dat betekent dat er flink wat verkleedpartijen plaats zullen vinden achter het podium. Kortom een band die ervoor gaat zorgen dat het feest los barst”.

De tijdstippen en het volledige programma van zowel de Koninginnenacht als Koninginnedag zullen in de loop van volgende week bekend gemaakt worden. Voor meer informatie en voor de opgave van vrijwilligers, sponsoring en deelnemers aan de waterzeskamp kan er gemaild worden naar oranje@biddinghuizen.org of gekeken worden op de officiële website van het Comité http://oranje.biddinghuizen.org.

Oranjecomité Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat