Home

Rustige Koninginnedag

Rustige Koninginnedag Biddinghuizen - 30 april 2001.  Zoals wel een beetje verwacht door alle berichtgeving over het onderwerp is Koninginnedag rustig verlopen. Met name 's ochtends was er, door afwezigheid van de rommelmarkt, kinderspelen en fietsrondtocht, een rustig Biddinghuizen.
's Middags was er ten opzichte van andere jaren jaren weinig anders. Terrassen vulden het centrum van Biddinghuizen. Toch was de drukte veel kleiner dan anders. Blijkbaar hadden de mensen elders hun heil gezocht of werd rekening gehouden met de werkdag de volgende dag. Uiteraard was de afgelasting van de autocross duidelijk merkbaar, omdat voor en na de cross veel aanloop is in het centrum.
Positief was wel dat de Biddinghuizer horeca de handen ineen had geslagen. Dit zou voor volgende jaren, waarbij van afgelasting niet direct sprake is, een goede basis moeten zijn om Biddinghuizen ook op Koninginnedag te laten bruisen.

Over het geheel genomen is het weekend redelijk verlopen. Vrijdags in Het Koetshuis en zaterdags in De Gouden Ploeg was het druk. Zondag was het 'gewoon' zondag en maandag was het rustig te noemen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat