Home

ZeldZaam beukt weer

ZeldZaam beukt weer Biddinghuizen - 28 april 2001.  Voor het vierde jaar op rij verzorgde ZeldZaam voor Biddinghuizen de Koninginnenacht. Het eerste jaar was dit nog onder een kleine overkapping buiten De Gouden Ploeg; tegenwoordig speelt de band de zaal vol en is er sprake van een traditie. Vanavond bezochten ca. 400 mensen de Koninginnnenacht in De Gouden Ploeg. Aanvankelijk was de band nog wat zoekende, maar uiteindelijk bleek weer dat ze goed ligt bij het eigen publiek: één groot feest!
Zelfs mensen uit Dronten en Swifterbant kwamen, onder andere door de sluiting van de Cultus Inn, richting Biddinghuizen.

Mazda & Co
Ten opzichte van vorige jaren was er een grote verbetering. In plaats van het draaien van 'zomaar wat CD's' vóór het optreden en tussen de sets door, werden Ane Sybesma en Wilco den Teuling gevraagd, bekend van de Mazda & Co Show. Zij konden de sfeer op een goed niveau brengen, zodat de band het alleen nog maar af hoefde te maken.

De gezamelijke horeca, deze avond organisator van het festijn, kan tevreden zijn: een zeer geslaagde avond.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat