Home

Inschrijving huttenfeest van start

Inschrijving huttenfeest van start Biddinghuizen - 2 juni 2015.  Tijdens de avond vierdaagse start de inschrijving voor het huttenfeest 2015. Het huttenfeest vind plaats op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 Augustus. Het huttenfeest is voor kinderen van 6 – 14 jaar.

Alleen kinderen die tijdens de inschrijving 6 jaar zijn mogen meedoen. De inschrijving duurt de gehele maand Juni. Vol = Vol.

Hoe in te schrijven?
Het inschrijven voor het huttenfeest kan door een briefje met uw gegevens, e-mail adres en de gegevens van uw kind(eren) die mee doet/doen, met het inschrijfgeld in een gesloten envelop door de brievenbus te gooien op Kopakker 39 in Biddinghuizen. De inschrijfkosten bedragen €7,50. Bij de opgaven dient u gelijk het inschrijfgeld te betalen.

Na ontvangst van uw inschrijven krijgt u daar een bevestiging van per e-mail.

Vierdaagse actie
Tijdens de avondvierdaagse houdt stichting de IJsvogel een speciale vierdaagse actie.
Tijdens deze actie kunnen kinderen zich inschrijven voor het huttenfeest.
Dit kan op vrijdag avond na de intocht op het evenemententerrein, degene die zich daar inschrijft profiteert van korting. (Inschrijving kan tot een uur na binnenkomst en vol = vol)

Tijdens de vierdaagse actie kunt u zich inschrijven door uw gegevens in te vullen en het inschrijf geld te betalen. Het inschrijfgeld bedraagt die avond €7,00.

Bent u al vrijwilliger?
Lijkt het u leuk om een groepje kinderen te begeleiden bij het bouwen van de hutten?
Heeft u zich al aangemeld, niet? Stuur dan snel een mailtje naar info@ijsvogel.net en wordt vrijwilliger. (Vrijwilligers zijn minimaal 16 jaar).

Voor de vrijwilligers waarvan er ook een kind mee doet met het huttenfeest geld een speciale korting. Deze krijgen €2,50 euro korting op de reguliere (€7,50) inschrijfprijs.
Deze korting is maar geldig voor 1 kind.

Niks missen over het huttenfeest? Kijk dan snel op http://www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat