Home

Ook Trafassi naar Piratenfestival

Biddinghuizen - 13 mei 2015.  Stichting de IJsvogel en Piratenkoor De Blauwbaarden maken bekend dat na Dries Roelvink ook Trafassi is geboekt voor het Biddinghuizer Piraten Festival, dat wordt gehouden op zaterdag 5 september ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het piratenkoor.

Trafassi is een Surinaams-Nederlandse allround-feestband en speelt een mengeling van Caribische stijlen, top 40-hits en eigen materiaal. De band is vooral bekend van hun enige single 'Wasmasjien' en speelt daarnaast covers als 'Zullen we maar weer' en 'Kom uit die bananenboom'.

Piraten Festival
Het Biddinghuizer Piraten Festival is een eendaags festival. De dag begint met optredens van twee piratenkoren. Daarna zijn er zeven optredens van Nederlandstalige zangers, onder wie Dries Roelvink. De dag wordt afgesloten met muziek van twee DJ's. Ook zijn er kampioenschappen frikadellen eten en appelkist zitten.

Voor de organisatie van het festival hebben Stichting De IJsvogel, die namens Dorpsbelangen Biddinghuizen activiteiten in het dorp ontplooit, en Piratenkoor De Blauwbaarden de handen ineen geslagen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Facebook Instagram Twitter
© 2024 Stichting De IJsvogel Biddinghuizen - Realisatie: BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen en Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat